Service

TLT har igennem mange år specialiseret sig indenfor direkte distribution. Med kun 1 omlæsning på egen terminal leverer vi Deres sending direkte ud til kunden og leverer gerne med løftebagsmæk, hvis dette  er ønsket. Denne service tilbyder vi til Tyskland, Østrig, Schweiz, Italien, Slovenien og Benelux i et fast rutesystem.


TLT tilbyder naturligvis også almindelige transporter samt lagerhotelopgaver evt. i forbindelse med distribution. Som bekendt er TLT en del af Contino gruppen og med det som baggrund er vi i fællesskab altid parate til at løse små, som store opgaver.


Hos TLT er kunden altid i centrum, og som sådan sætter vi en ære i til enhver tid at overholde vore aftaler til punkt og prikke. Med en åben og ærlig dialog, er det vort ønske at opbygge et langvarigt partnerskab som understøttes af et gensidigt tillidsforhold, der ved en fælles indsats vil gøre det muligt at udvikle samarbejdet.


TLT-teamet er klar til at skræddersy et transport- og logistik setup til netop deres behov.

 

Deres image – vores umage!
Til forside
 
 
 
Deutsche site
English site
 
Her i vores nyhedsmodul finder du alle de seneste nyheder fra vores virksomhed.
Hjemmesiden er under udarbejdelse og forventer den er færdig sidst i juni
Toftlund Logistik & Transport A/S   //   Industrivej 32, 6330 Padborg   //   Telefon:73 90 90 90  //   E-mail: tlt@tlt-dk.eu